Livrare

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin curier rapid cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin alt serviciu de curierat, vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, vă vom da nr. de AWB pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul livrării poate diferi în funcție de firma de curierat aleasă pentru expedierea coletelor dvs. și în funcție de destinația acestora.
În unele cazuri, curierii trebuie să parcurgă KM suplimentari față de zona arondată acestora și prin urmare se va percepe o taxa pentru fiecare KM suplimentar. Aceste taxe se regăsesc pe siteurile firmelor de curierat. Dacă va trebui să plătiți pentru KM suplimentari, va vom anunța înainte de expedierea coletelor.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate in zile diferite, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

În cazul în care observați deteriorări ale coletului, va rugăm să întocmiți împreună cu agentul curier care va livrează coletul, un proces verbal de constatare a deteriorărilor!
Reclamațiile fără proces verbal de deteriorare nu se pot soluționa!

Totodată, va informăm că orice sesizare în legătură cu conținutul coletului poate fi trimisă în termen de 72 de ore de la data primirii acestuia, pe adresa de mail: info@tablouriok.ro, însoțită de fotografii.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping