Tablouri Colaj Foto
Fa unul pentru tine si retraieste amintirile pretioase,
sau ofera-i unei persoane dragi un colaj foto unic, plin de amintiri.

10% reducere la toata gama de tablouri colaj — oferta
TODAY'S SPECIAL: 10% reducere tablouri colaj, foloseste codul COLAJ10

Atunci cand nu este suficienta o singura fotografie, alege unul dintre tablourile cu colaje foto si fa acel tablou perfect pentru tine, sau fa-l cadou.

Ce sunt tablourile colaj

Un tablou foto colaj este combinatia ta ideala de fotografii pe o singura panza canvas pe care o poti folosi in diverse scopuri.
Poti face acest tablou fie pentru tine, pentru a retrai cele mai pretioase momente din viata, fie pentru a oferi cuiva drag un tablou unic, plin cu imagini umplute cu amintirile lor.

Cand exista oportunitatea de a crea un tablou colaj, optiunile nu mai sunt lmitate la o singura fotografie. Procesul de realizare a unui astfel de tablou canvas este deasemenea foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un design care sa se potriveasca cerintelor tale si apoi sa incarci imaginile pentru personalizarea tabloului.

tablouri colaj canvas

Ce tipuri de tablouri colaj oferim

Exista numeroare dimensiuni alte tablourilor canvas din care poti alege.
Dupa ce te-ai hotarat care sunt dimensiunile potrivite pentru tine, trebuie sa stii ca oferim o gama larga de culori pentru fundalul tabloului tau.

Putem schimba cu usurinta pozitionarea imaginilor sau dimensiunile acestora. Deasemenea putem modifica latimea intre imagini conform cerintelor tale. Putem adauga chiar si text sau orice alte elemente vizuale, fara nici un alt cost suplimentar.

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci pozele si sa ne spui ce modificari sa facem, din pagina in care plasezi comanda.

TRANSFORMA POZELE IN MINUNATE TABLOURI COLAJ FOTO