Termeni și condiții de utilizare

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.tablouriok.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.tablouriok.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii si produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.tablouriok.ro se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.tablouriok.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. www.tablouriok.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al www.tablouriok.ro. Pe site-ul www.tablouriok.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. www.tablouriok.ro nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Pentru a putea cumpara de pe www.tablouriok.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

2. Utilizatorul Website-ului este:

  • persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,
  • orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,
  • orice persoană fizică autorizată (PFA),
  • care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termeni si Condiții, “Client”.

3. Calitatea serviciilor si plasarea comenzii
Obligatiile www.tablouriok.ro se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.tablouriok.ro.

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul prin comanda online si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

4. Modalitatea de plata si livrare
Plata produselor se poate face fie prin transfer bancar, fie cash prin ramburs la curier. Transportul se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat, iar tarifele, practicate de firmele de curierat, sunt cele valabile la data plasarii comenzii.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului.

5.Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.tablouriok.ro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.tablouriok.ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi formularul de contact

6.Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si www.tablouriok.ro. In cazul unor eventuale conflicte intre www.tablouriok.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Dispozitii finale
www.tablouriok.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila.www.tablouriok.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.tablouriok.ro, indiferent de natura acestor legaturi.

Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Ne rezervam dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.tablouriok.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi exprima consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de site in conformitate cu scopurile mentionate in pagina speciala GDPR

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Continuand navigarea, clientul  isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.tablouriok.ro

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping